1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

trouble

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by formby, Jan 31, 2005.

  1. formby

    formby learning in progress

    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Feb 19, 2003
    so i leave my frriends house and try to start the car and nothing....just clicking inside the cabin and radio in and out.....so i push the car and it starts...i think its the batt....so i get home park ...try to start it again...no go....i take out the batt....put it on my charger and its charged.....the only thing i did was change the injectors to 99 si ones.... any thoughts.........
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    the injectors are the same.. why did you change them?

    anyway... if the car won't start but the battery is ok, its probably the starter. make sure your power lead is connected to it, and the gorund is good as well.
     
  3. formby

    formby learning in progress

    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Feb 19, 2003
    well people tell me that they are not the same...i went on an accord site and it had them as different.......also the head was new 20k and the cx has 96k so i did it for the hell of it......i hope it did not fuck up the starter......i dont want to spend any $$ on this motor....
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page