1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vaccum lines

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by 92civicb18b1, Nov 12, 2003.

  1. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    Ok I accidently ripped the vaccum lines from the throttle body off and the other vaccum lines that were t'ed off from it. I know that the main one goes to the thing on the firewall then to the throttle body, but where does the other one go?
     
  2. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    bump, i know it sound like a stupid question but i cant find where it goes
     
  3. gocivicls

    gocivicls Senior Member

    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 20, 2003
    Location:
    forest city, NC
    Are you talking about the coolant lines at the bottom of the TB or the one Vacuum on top.

    If the coolant lines are what your talking about one goes to the sensor on the back of the manifold and then goes through the TB, and finally to the head. Underneath the dist.
     
  4. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    I figured it out, never thought that could fuck up my idle so bad, it was both I had just kind pulled them off without even lookin and did'nt know where they went. All I can say is 1 little vaccum hose will fuck up your idle BAD. I couldn't figure out why it was tryin to idle at 300 rpm (yea 300).
     
  5. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    O yea I forgot I read your sig what are you runnin. I got the same type of setup minus the cams.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page