1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vtec enagement

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by twotwo, Jun 26, 2003.

  1. twotwo

    twotwo Senior Member

    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2003
    Hey wassup i am having a problem with my motor.....it seems that everytime when im in vtec zone it doesn't kick stay on for long......i mean it will go like 5000 to 6000 then shut offs and go again like 7-8???.....or sometimes it doesn't kick in at all.....i dunno wha the problem is maybe wiring??....let know what you guys think???...thank you and have a nice day!!!
     
  2. 2fastaccord

    2fastaccord Senior Member

    Messages:
    538
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 30, 2002
    What kind of car? What engine? We need more info. than that.

    Peace*
     
  3. egb20hatch

    egb20hatch Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 14, 2003
    try checking ur oil level, and is there any cel comming on?
     
  4. twotwo

    twotwo Senior Member

    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2003
    its 97 hatch with 94 GSR in it.......so it could be oil??....i checked and it seems to be fine....any other ideas let me know.....thanks
     
  5. twotwo

    twotwo Senior Member

    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2003
    oh yeah im throwing a cel it the o2 senor......but it been like that since the swap and didn't affect the vtec before.....thanks....
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page