1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wiring Harness Problem with Swap

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by delMar, Aug 5, 2004.

  1. delMar

    delMar Junior Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 2, 2004
    Location:
    Rhode Island, USA
    I have the wiring harness from the 92 LS and the sol, but they don't seem to be matching up properly. The B18 was an automatic but i switched the tranny + did the Hasport 'hydraulic to cablr conversion'. my Old momotor was a 1.5 SOHC non-VTEC.

    So the problem is that one clip on the passenger clips in, one doesn't(2 female clips), and the third one has to be ran to the other side. On the drivers side it's almost the same problem. anyone have an idea how to fix this? do i need like a 94 B18 harness?
     
  2. jordan

    jordan Senior Member

    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 18, 2003
    use the harness from your sohc engine. you just have to extend a few wires.
     
  3. solblu

    solblu Senior Member

    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2003
    Location:
    Ricer
    Use your D15 harness, and a couple of the sensors from it. You'll se what sensors when thier plugs don't fit. 1 is a temp sending unit, don't remember the other one. So are you saying you have a cable LS tranny?? IS there a worse B series tranny??
     
  4. delMar

    delMar Junior Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 2, 2004
    Location:
    Rhode Island, USA
    Thanks alot for the info. well the cable tranny has become a hydraulic tranny thanks to hasport. thanks again fellas
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page