1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wiring Problem

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by delslow, Jul 11, 2004.

  1. delslow

    delslow Member

    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 29, 2003
    I haved my car 97 Del Sol Si with a gsr swap for 2 months and I been having a problem. I was wondering what is my problem. I tried running the obd1 p72 with a weapon r conversion harness and the shit don't work. I thought i was the sensor in the distributor that went bad, so I got a new one and the same problem. Then when I running the p72 it cut out at 4500 or at a higher rpm. but the vtec never kick in niether. I talk to a couple of friends and they said it might not be wired right, like the IAB is not wired or some shit. SO has anyoned know where I can find more information on gsr swap in del sol or have an answer. thanks
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    ok, be specific on what you have.

    engine year:
    harness used/year/make/model:
    ecu year:
     
  3. delslow

    delslow Member

    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 29, 2003
    engine year: 94 b18c1 gsr
    harness used: 97 honda del sol si (sub harness) engine harness is 94 integra gsr
    ecu year: 94 p72 obd1 and the one current being used 97 p28 obd2
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page