1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1990 integra gs

Discussion in 'Integra' started by rich55, Apr 9, 2009.

  1. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    i just put a b18b1 into my integra gs and im not gettin any spark or power to my fuel pump? any ideas?
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    main relay
     
  3. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    the one under the dash on the drivers side
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
  5. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    replaced it is there another?
     
  6. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
  7. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    no replaced it to... unless its bad, but i got two others ill try...
     
  8. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    does the motor turn over
     
  9. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    ya it turns, if i apply power to my fuel pump it comes on
     
  10. goldgreen90ef

    goldgreen90ef goldgeen90ef

    Messages:
    642
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Aug 19, 2006
    Location:
    cold ohio
  11. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    all grounds are good
     
  12. rich55

    rich55 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    should i just replace all the relays again?
     
  13. vroooom

    vroooom New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 11, 2009
    the rotor in the distributor might be bad or maybe the distributor itself. been there with the samee shitt
     
  14. brian11to1

    brian11to1 Senior Member

    Messages:
    9,203
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jan 9, 2003
    Bad distributor/rotor will not prevent the fuel pump from coming on.
     
  15. RauL8604

    RauL8604 New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 2, 2009
    Location:
    Warren, OH
    shouldve just bout a 3rd gen integra...
     
  16. BrutalB83

    BrutalB83 Brutal Moderator Moderator VIP

    Messages:
    11,620
    Likes Received:
    302
    Joined:
    Jun 24, 2006
    Location:
    Rochester Hills, MI
    Should have not commented if you don't have anything useful to add...
     
  17. hondavet1218

    hondavet1218 New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2009
    Location:
    Yakima Washington
    yes chech your grounds i had this same problem check the wires that bolt to the thermostat housing
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page