1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

accord header ?

Discussion in 'Accord' started by need2bfaster, Dec 19, 2007.

  1. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    im not 100% sure but i think i saw a dc header on an f20b4 engine at a junk yard the guy said like 100$ i can have it does any one know if it will fit an f22a1 or are the ports spaced diff?
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    not sure but im sure you can get a new one on ebay for cheaper
     
  3. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    a dc header for under 100$
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
  5. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    i got an ebay one liekthe whole exhaust i heard that the they crack
     
  6. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    they can but i think id chance it rather then buy a used dc
     
  7. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    true and thanks ill justt stick to the ebay header i have now then
     
  8. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    lol do you already have a header on your car
     
  9. calmfornow

    calmfornow System Failure Racing

    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    Joined:
    May 24, 2007
    Location:
    Zionsville, pa
    take em

    F22a1 and F22a4 will work. If i were you i would grab them and run. cheap price and when u take them off and if they are not smashed up or cracked you will be fine, so ur answer is yes
     
  10. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    yeah i got an ebay header on my car now i asked about the dc header cause mine started to get loud so i thought it was cracked here i looked and the nuts vibrated lose and thats whyit rattles so ill just stick with the ebay header
     
  11. BrutalB83

    BrutalB83 Brutal Moderator Moderator VIP

    Messages:
    11,620
    Likes Received:
    302
    Joined:
    Jun 24, 2006
    Location:
    Rochester Hills, MI
    Did you torque the nuts to spec when you installed the header? That's wierd that they came undone. If it's been like that for a while you might want to get a new gasket and then use a torque wrench to tighten the nuts down to the proper tightness.
     
  12. Uncle Buck

    Uncle Buck JDMDecals.com guru

    Messages:
    198
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 30, 2007
    Location:
    Spearfish, South Dakota
    all the F and H series motors are exactly the same block casting....

    but the heads are different.....

    H23 and the F22 use the same bolt pattern....

    H22 and the F20 use the same bolt pattern...

    those are the only combos you can use
     
  13. need2bfaster

    need2bfaster New Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    pa
    i blew a gasket and thats how im guessing they came lose
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page