1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B18C4 ecu problems

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by GavinDelSol, Nov 23, 2008.

  1. GavinDelSol

    GavinDelSol New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2008
    i have recently dropped a b18c4 into my 96 del sol!

    have a problem with the ecu not starting car!

    i have three ecus P28, obd1 & obd2

    p28 works bt i have no vtec and is mapped for a d16 engine
    obd2a wnt let me start the car even though the plugs are the same as obd1's.

    now i know the immobliser is the problem bt how to disconnect from ecu correctly is my problem?

    or do i have another problem on my hands?

    thanks
     
  2. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    umm.. the ecu for that engine is a p9k,
     
  3. GavinDelSol

    GavinDelSol New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2008
    yeah sorry the obd2a i got is the p9k but having problems getting it to run even though the plugs are tha same as a obd1

    the engine does start, drive etc with the p28 ecu bt i have no vtec.

    realy need help to get car ready for work tomorrow

    thanks for reply
     
  4. GavinDelSol

    GavinDelSol New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2008
    realy need help running out ideas
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page