1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cluster not working

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by Hybridel, Feb 26, 2008.

  1. Hybridel

    Hybridel New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2008
    Hopefully you guys can help me out here, because I am completely clueless as to why it isn't working.

    I have an LS/Vtec(obd1) in a 00 EL (obd2b)
    I tried running an automatic P28 with a obd2b->obd1 conversion harness, and while the car would run fine there would be NO gauges working in the cluster. I thought this was due to it being an automatic ECU.


    I now have a S300 equipped manual P28, and I can set it to stock P28, Stock P72 etc. but same thing, none of the gauges in the cluster work.


    The cluster will only work when I have the stock ecu in.
    I've tried 2 different conversion harnesses, one that was made by someone, and one from Streetrays.

    I know the cluster works, since it runs fine when I have the stock ECU in. I only have problems when I try and run a different ecu with the proper conversion harness.



    Do you guys have any idea what the problem could be?



    thanks in advance
     
  2. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    i think you need to bust out the wiring diagrams for your chassis (for the wire colors and guage cluster functions) and the wiring diagrams for your ecu and check it out.
     
  3. Hybridel

    Hybridel New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2008
    Thanks for the quick reply.

    I was kind of hoping it wouldn't come down to that...

    I guess I'll wait until its warmer and start ripping it apart
     
  4. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    it shouldnt be that difficult. the only wires you should need to rearrange would be the ones attatched directly to the ecu. if you look at a wiring diagram right quick for any honda, the only things the ecu connects to the dash to control are

    mil
    tach
    speedo

    and that's about it
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page