1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

d16z6 in a 99ex problem

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by K20A, Nov 12, 2012.

  1. K20A

    K20A New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2012
    i recently swaped a z6 into my 99ex, got the car to idle and it stratrt right up, used my 99 ex harness and ecu, swaped my y8 manifold and dizzy to the z6, car hesitates and its lag until 4500 rpm and when i give it gas it smokes light blue sometimes white. what can it be?i need help thanx
     
  2. K20A

    K20A New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2012
    someone help me
     
  3. K20A

    K20A New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2012
    someone help me with this issue please
     
  4. awptickes

    awptickes unimpressed by you VIP

    Messages:
    9,278
    Likes Received:
    499
    Joined:
    Aug 29, 2007
    Location:
    MD
    You're using the wrong ECU.

    Or your engine needs piston rings, valves, and the cams looked at.
     
  5. 916em1

    916em1 New Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 8, 2012
    Sounds like something wrong with your motor. Also the 99 manifold will have a big ass vacuum leak on that head There's a way to fix it ill post a link once i find it.
     
    Last edited: Jan 2, 2013
  6. 916em1

    916em1 New Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 8, 2012
  7. 916em1

    916em1 New Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 8, 2012
    But instead of welding the holes i got some allen head screws At a hardware Store to plug them off.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page