1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Got it started but need help

Discussion in 'Civic and CRX - EW' started by Franks86ewrexsi, May 29, 2007.

  1. Franks86ewrexsi

    Franks86ewrexsi New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 29, 2007
    Location:
    Connecticut
    :eek:I got my 86 crx si started today, but when i went to start it it didn't start at first it just putted and i kept giving it gas and it started but it wouldn't idle on its own. I held the gas down for about 5 minutes. After that it idled on its own for about 5 minutes and shut off. Then i tried starting it and now it won't start. Its not getting any spark but i can hear the fuel pump come on. I bought it from a guy on saturday he said it has been sitting since november he said he was going up a hill and the atmospheric pressure sensor went. Would the atmospheric pressure sensor cause it to do what it is?
    I NEED HELP ASAP
    Thanks,
    Frank
     
  2. hosmer

    hosmer I made the millionth post VIP

    Messages:
    3,162
    Likes Received:
    82
    Joined:
    Jan 26, 2005
    Location:
    B R I D G E W A T E R
    dunno...



    sell me the car
     
  3. SHOGUNOVDDRK

    SHOGUNOVDDRK New Member

    Messages:
    903
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Mar 1, 2007
    Location:
    australia
    go to red pepperracing.com and ask them you will get all answers then
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page