1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

h22 problem

Discussion in 'Prelude' started by dalton1421, Apr 19, 2008.

  1. dalton1421

    dalton1421 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 19, 2008
    ok so heres the deal i have a 91 accord and i swapped it out for an h22 when i first did it i just did the engine and the vtech worked fine now though i put the h22 tranny on now the v tech doesnt want to come on dont get me wrong the car sat for a lil while due to my lisence being suspened i know where the solenoid is but i dont know how to tell its bad or not also i check the check engine light codes and it is 7 and 6 any ideas of what those codes mean also the idle sometimes bounces and today it stayed at 2500 i dont know where the ivac is so can yall help me out i apprechiate it im going nuts lol
     
  2. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    [​IMG]
    Reference Materials - HondaSwap Forums in the sticky's you'll find the codes.

    do some more research. you might find your answer instead of waiting and hoping people respond.
     
  3. dalton1421

    dalton1421 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 19, 2008
    ok well what about the v tec problem i found those codes thanks for that but what about the v tec
     
  4. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    get a haynes or chilton manual from autozone. it tells you how to diagnose it
     
  5. Pearlwhitesh

    Pearlwhitesh New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 8, 2007
    if you have a check engine light it will put the car in limp mode so you need to fix the problems first
     
  6. mr_y82

    mr_y82 New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2008
    get it off amazon or ebay and save yourself a ton... plus they often come with free grease smeared here or there.
     
  7. JDM92Lude

    JDM92Lude Banned

    Messages:
    180
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Nov 23, 2007
    Location:
    Mechanicsburg, PA
    i'm having the same issue, make sure you fix that or you'll end up like me having to buy a new ecu because you let it go for too long, but yeah, once you fix the idle problem and get out of limp mode, then vtec should work fine....
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page