1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new problem...

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by eg6sir, Nov 23, 2005.

  1. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    ok.. i recently had a problem witha jumping idle.. well that is gone..i think.. when i start my car the idle jumps to 3k and then drops down to 2800.... my tach might be a little messed up, because i pulled the needle off not knowing that i wasnt supposed to.. but it sounds like its idling really high too... so i might not be my needle...what would cause an elevated idle??

    those who dont know, i recently changed my intake manifold and TB and havent gotten it to run right yet.. the TB had the map and TPS on it .. could one of those be bad.. should i use my original ones i had on there first?????
     
  2. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    anyone??
     
  3. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    Captain.. i think everyone is dead...
     
  4. geminianm1

    geminianm1 Junior Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 18, 2005
    your car just needs to be re-tuned my friends integra had that same problem
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page