1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TPS read .03v and WOT 3.0v??

Discussion in 'Prelude' started by MJT805, Jun 11, 2009.

  1. MJT805

    MJT805 New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 8, 2009
    way low. what could it be?
     
  2. CAFROG

    CAFROG Honda Minion VIP

    Messages:
    4,417
    Likes Received:
    154
    Joined:
    Apr 5, 2009
    Location:
    NOR-CAL
    It should be higher

    My B16 is .45v at idle and should be around 5.0 at WOP

    Do it with key at the "ON" position but car not running.

    If its not reading correctly...change it. You can get the screw out (they look like rivets but they're not) Just make sure you set the new one to the proper voltage at idle after install...it adjust.

    If you just put it in....then maybe it needs to be adjusted?
     
  3. efhondakid

    efhondakid My name is Byron. VIP

    Messages:
    7,034
    Likes Received:
    202
    Joined:
    Mar 2, 2007
    Location:
    Akron-Canton, Ohio
    Stock is .5v closed, 4.5v WOT. If its the factory one (still has the shear screws holding it) it ay be bad.
     
  4. MJT805

    MJT805 New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 8, 2009
    it was mounted wrong. woops.
     
  5. CAFROG

    CAFROG Honda Minion VIP

    Messages:
    4,417
    Likes Received:
    154
    Joined:
    Apr 5, 2009
    Location:
    NOR-CAL
    Ah...I thought it may need to be adjusted if it was just put in.

    Glad it worked out
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page