1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

updated azureus, now doesnt work

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by GSRCRXsi, May 3, 2005.

  1. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,622
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    well i opened up azureus today and it did an auto update thing. i restarted azureus and everything stopped. then an error box popped up and said something about port 6881 i think. i setup port 6881 on my router settings and it still doesnt work. any ideas?
     
  2. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    :shrug:

    Haven't tried yet.
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    i got the update last night too, nothing changed.

    can you be more specific about the error?
     
  4. asmallsol

    asmallsol Super Moderator

    Messages:
    8,074
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Houghton/Livonia Michigan
    Please help us better answer your question by providing more details about your setup and/or your problem.

    For example, please post the following:
    • car: year, make, model, trim
    • engine / transmission / ecu
    • basic mods list that applies or may apply to your question
    • fuel management, etc, and anything else that may apply to your question.
    Also, please specify what is wrong or what you need help with EXACTLY. Doing this will help you get a better answer to your question.

    Thanks,
    The Moderating Team

    to add to b's post
     
  5. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,622
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    haha nice, i dont know how to describe the error other then it told me to make sure port 6881 was open. i think it was 6881, i cant see cause i clicked hide. is there a way to bring it back up? i opened port 6881 on my router and nothing.
     
  6. Cashizslick

    Cashizslick !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!

    Messages:
    5,751
    Likes Received:
    37
    Joined:
    Aug 15, 2003
    well, you could just uninstall/re-install
     
  7. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,622
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    ill try that...
     
  8. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,622
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    uninstalled java, and azureus, and reinstalled everything.

    and it works now :) i dont know what the deal way, maybe i needed the java update or something. i dunno.

    thanks
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page