1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VTEC

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by SID, Dec 23, 2002.

  1. SID

    SID Junior Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 20, 2002
    I swaped in a vtec moter into my non-vtec civic. Now i have the p28 vtec computer and I have plugs and the wires for the vtec and the pressure switch... Now i was told that i can wire those directly into the computer by taking out the A4 pin for the vtec solenoid and the D6 pin for the pressure switch but those two wire connections have a wire connected in them already... What do i do with them... do i just replace them with the vtec wire and what do i do with them... thanks... :unsure:
     
  2. simonc

    simonc Member

    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2002
    SID, what vtec engine have you out in, a B16?
    Where did you wire the vtec pressure switch too??
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
  4. simonc

    simonc Member

    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Pissedoffsol, which article answers SID's question on whether he should replace the original wires for those of vtec solenoid and oil pressure?????
     
  5. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    i dont know... vtec is such a hassel to me :p thats the pin out of the p28. thats all i can help with.
    non-vtec owns me
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page