1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

chipped p28 ecu question

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by turbowagon92, Feb 13, 2008.

  1. turbowagon92

    turbowagon92 New Member

    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 23, 2006
    i have disconnected my computer a few times with p28 ecu installed in my 92 honda accord wagon w/built h22a and t3/t4 turbo.now my car doesn't boost to 10lbs anymore only 4lbs and my car seems to stay in cold start idling at 2k sometimes bouncing back and forth from 1500-2500rpm.my qustion is could my chipped ecu have something to do with problem?or is this a sensor problem? [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  2. custompainter

    custompainter drive it like U stole it

    Messages:
    597
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jan 16, 2007
    Location:
    central CT
    un plugging the ecu shouldn't cause a problem but if you have jump started the car or some how shocked the system you might have hurt the ecu
    but from what your saying about the surging idling and the lose of boost it sounds like some one beat the crap out of it

    is you CEL on ? if so can you read it ?
     
  3. BigNate

    BigNate New Member

    Messages:
    157
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jul 25, 2007
    is it tuned? if so on what? ive heard of chrome dropping maps like no tommorow.
     
  4. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    CHROME does NOT chip ecu's so there is no way of them dropping maps,,and i have never heard of anyone with a case of a lost map...most of the people i know are tuned with CROME...and as custom said just unplugging the ecu will not do anything to the maps,is the ecu socketed??if soo have you gone into it and "looked around"
     
  5. jeffsciv23

    jeffsciv23 Senior Member

    Messages:
    374
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 21, 2002
    Location:
    Wa
    post what CEL's you are throwing, crome wouldn't just "drop" a map if it was runngin fine to begin with. sounds liek you messed with something and either unplugged a sensor or have a nice sized vacuum leak.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page